8 feb 2011

BASES DEL 1º CONCURSO DE FOTOGRAFIA TAURINA FIESTAS DE SAN VICENT 2011

Bases del Iº concurs de Fotografía taurina Festes de San Vicent Ferrer TRAIGUERA
Tot el que en volta el mon del bou, al carrer o a la plaça. Es lliuraran 3 premis en les siguiens modalitats:
FOTOGRAFIA MES ORIGINAL,150€ i TROFEO,Donat per el EXC Ajuntament de TRAIGUERA
FOTOGRAFIA MES ESPECTACULAR, 150€ i TROFEO, Donat per la Penya Taurina Traiguera
MILLOR FOTOGRAFIA CONCURS DE RECORTES, 150€ i TROFEO,Donat per el EXC Ajuntament ...de TRAIGUERA
I UN ACCECIT A LA MILLOR FOTOGRAFIA REALITZADA A TRAIGUERA, TROFEO i FOTO DEL CARTELL DEL CONCURS DEL 2012, Donat per el Porcellet Cada participan podrá presentar hasta 4 fotografíes per categoria,no podrán ser manipulades per ordenador, ni haber sigut premiades en altres concursos. Les fotografíes podrán ser presentades: Blanc y Negre o a Color, El Format será unicamen 30x40.El jurat estará format per fotografs profesinals,la junta de la penya y l’ajuntament, el fallo del jurat será irrevocable. Les fotografíes NO podrán estar firmades, tindra que figurar en la part del darrere, NOM,DIRECCIO, NUMERO DE TELEFON, CORREU ELECTRONIC DEL AUTOR Y CATEGORIA A LA QUE OPTA.
De les fotos presentades a concurs es realitzara una exposicio el diumenge día 1 de maig a l’ermita vergé Font de la salud ( FESTIVITAT DE SAN VICENT) y el dilluns día 2 de maig al salo del pes fariner.Les fotos premiades pasaran a formar part d’el arxiu d’el ajuntament.
CALENDARI:
Data final d’admisio el día 15 d’abril 2011 El Fallo del jurat será public el DIUMENGE 1 De Maig del 2011 a L’ ERMITA VERGE FONT DE LA SALUT DE TRAIGUERA A LES 13:00 HORES ENTREGUES:
AJUNTAMEN DE TRAIGUERA C/major nº17 cp 12330 TLF:964-49-51-25
PENYA TAURINA TRAIGUERA C/ample nº23 cp 12330
A partir del 9 de maig es podrán arreplegar les fotos per l’ajuntament. Pasats 2 mesos si no son replegades pasaran a formar part del archiu municipal. L’ORGANITZACIO NO ES FA RESPONSABLE DE LA PERDUA O DETERIORAMENT DE LES OBRES PRESENTADES A CONCURS.